Waar liefde woont

VTech bestaat dit jaar 25 jaar en in november vieren we dit met een feestelijke 25-daagse bloghop!

De afgelopen 24 dagen verschenen er bij 24 verschillende bloggers een review van een VTech product met een winactie.
Wat een feest was dat!

En vandaag sluiten we hier de  #VTech25jaarbloghop af met een superwinactie, een echte knaller:
VTech Super Trike 4 in 1  t.w.v. €129,- !!!

 

Bloghop

Misschien ben je hier op de blog binnen gekomen omdat je mij volgt op social media of omdat je geregeld mijn website bezoekt. Leuk!

Of je bent lekker aan het hoppen en hier op mijn blog binnengekomen via meervanmir.eu , Welkom!
En bedankt voor het doorsturen Miriam!

Natuurlijk kom je nu meedoen met mijn geweldige winactie! Het is dan ook zeker de moeite waard!

Een groot deel van de winacties van de #Vtech25jaarbloghop zijn inmiddels al gesloten, maar er zijn er nog een paar van de afgelopen dagen waar je ook nog kans kunt maken op een mooie VTech prijs:

Gewoon-wij.be – VTech Magibook – de winactie sluit op 25 november

Kiddowz – VTech Ralph Race auto en Brent Brandweer – de winactie sluit op 25 november

Pinkit – Vtech KidiSecrets Pocket – de winactie sluit op 25 november

MeervanMir.eu  – VTech Speelpret Picknickset  – de winactie sluit op 27 november

De VTech Super Trike 4 in 1

VTech staat voor speelgoed dat met je kind meegroeit. De Super Trike 4 in 1 is daar een heel goed  voorbeeld van.

Een lief en veilig duwfietsje waar ouders met kleintjes al vanaf 9 maanden mee op pad kunnen, groeit uit tot een stoere drifter, waarmee ze als ze 5 zijn helemaal de blits maken! Onderweg transformeert het karretje zich stapsgewijs, waarbij het precies de prikkels geeft die het kind nodig heeft. Dankzij elektronica aan boord, een slimme Led display in het stuur en bewegingssensoren in de pedalen.

Schattig, praktisch en vooral super doordacht is de Super Trike 4 in 1 in eerste instantie. Een heerlijk duwfietsje waar het kleintje vanaf 9 maanden veilig en met alle ondersteuning die het nodig heeft mee naar buiten kan.
Stap voor stap transformeert Super Trike 4 in 1 zich, waarbij alle benodigde veiligheidselementen zich in een handomdraai op maat laten stellen of verwijderen. Zo blijft Super Trike 4 in 1 veilig, solide en vooral verrassend. De grootste grap is dat de elektronica écht meedoet. Op maat van muziek leren trappen, spelenderwijs gestimuleerd en sterker worden, je evenwicht vinden, leren opletten en anticiperen, hoe leuk is dat?.

Met veel lef en alle tijd om te oefenen staat hier zomaar een nieuwe generatie behendige fietsers op. Een generatie, die al op jonge leeftijd geprikkeld is om lekker te bewegen en zelfvertrouwen op te bouwen. En dat dankzij een degelijk, oersterk maar vooral doordacht karretje.

Leren, spelen en plezier hebben, ingewikkeld is het niet! Nieuw is wel dat het vanaf nu allemaal verpakt is in één fietsje.

 

Review van de VTech Super Trike 4 in 1

Als mede organisator van de #VTech25jaarbloghop kreeg ik de eer om de 25-daagse bloghop feestelijk af te sluiten met een knalprijs.

De VTech Super Trike 4 in 1 is nog maar net uitgebracht. En wij mochten hem uittesten en gaan er ook 1 verloten!

De meeste kinderen krijgen wel een driewieler om te leren fietsen. Goed voor de ontwikkeling en de peuters kun er zo lekker mee spelen.
Maar er is natuurlijk een heel groot verschil tussen een driewieler en de VTech Super Trike 4 in 1.

De VTech Super Trike 4 in 1 is niet zomaar is driewieler, maar een 3.0 versie!

Omdat de VTech Super Trike nog maar net uit is hebben we hem nog niet heel lang kunnen testen. Maar tot nu toe bevalt hij super.

Zoonlief is nu ruim 2 jaar. Hij begint te leren wat fietsen is en hoe hij zijn voeten moet bewegen. De VTech Super Trike 4 in 1 stimuleert hem om door te gaan, mede doordat de driewieler reageert om zijn bewegingen. Een supermatch dus!

 

Winactie

Om de #VTech25jaarbloghop extra feestelijk af te sluiten mogen we iemand blij gaan maken met de VTech Super Trike 4 in 1  t.w.v. €129,- !!!

 

Spelreglement winactie 

Hoe maak je kans:

1. Like onze facebookpagina: https://www.facebook.com/waarliefdewoont.nl/,
en/of onze instagrampagina: https://www.instagram.com/waarliefdewoont.nl/,
en/of onze twitterpagina: https://twitter.com/Waarliefdewoont

2. Laat onder de winactie op facebook / Twitter / Instagram én hier op de website een bericht achter waarom jij deze prijs graag wilt winnen

3. Je kunt extra kans maken door je aan te melden voor de nieuwsbrief 

Tag eventueel iemand die ook zeker mee moet doen met deze geweldige winactie!

Delen hoeft niet, maar wordt wel gewaardeerd! 🙂

 

Actieperiode:

De actieperiode is van zaterdag 25 november 2017 tot en met maandag 27 november 2017

 

De Winnaar:

De winnaar dinsdag 28 november 2017 bekend gemaakt.

 

Voorwaarden:

Indien de winnaar niet binnen 48uur reageert, wordt er een nieuwe winnaar geselecteerd.
WaarLiefdeWoont behoudt zich het recht voor om de win-actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.
Winnaars worden willekeurig geselecteerd.
De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
Over de win-actie kan niet worden gecorrespondeerd.
In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door WaarLiefdeWoont.

 

Facebook:

Deze promotie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook en is niet geassocieerd met Facebook.

De winnaar van de VTech Super Trike 4 in 1 is:  Lotte Van Kins Kettenis
Gefeliciteerd!

73 reacties

 1. Mn meisje is net een jaar geworden en zou hier heel veel plezier aan beleven, uiteraard zou ze wel mogen delen met haar broertje van 3 en haar neefje die over een paar maandjes ook in de leeftijdscategorie hiervoor komt te zitten.

 2. Woei, dit is inderdaad wel de knaller van deze bloghop, gaaf zeg!
  Ik doe graag mee met deze winactie! Mijn zoontje van 2 jaar heeft een loopfiets, maar nog geen driewieler. Deze lijkt me erg gaaf!
  Ik heb helaas geen FB, Instagram of Twitter, kan ik dan toch meedoen?

 3. Oh wat is dit gaaf! Mijn dochter Yinthe is vorige week twee geworden. En ze wil absoluut niet meer in de kinderwagen. Vorige keer heeft ze een x in het duwfietsje van vrienden gezeten en dat vond ze echt prachtig! Ik zou deze daarom heel graag willen winnen. Daarnaast kan Cato van 3 maanden er later ook mooi gebruik van maken zodat alle standen van de trike gebruikt zullen worden! Ik ga duimen!!!

 4. Heel graag voor onze kleine man.. Hij is afgelopen woensdag 1 jaar geworden en ik begin steeds meer te merken dat hij de wereld zelf wil gaan ontdekken.. Hij wil zich steeds vaker uit de draagzak wurmen, hij wordt helemaal wild en druk als hij zus op de fiets ziet,. Ik denk dat zijn ontdekkingstocht hiermee wordt gestimuleerd

 5. Super leuk voor mijn jongste man van 1 jaar. Hij wil absoluut niet meer in de buggy en loopt net dus dit is ook ideaal om zijn grote broer elke dag van school te halen ?

 6. Wow ja wat een leuke acties waren dat allemaal. En wat een knap prijs mag jij weggeven. Graag maken wij een kansje hierop voor ons nichtje. Zodat zij van deze 3.0 versie mag gaan genieten!!

  Succes

 7. Wat een supergave eindprijs! Die wil ik heel graag winnen voor onze Tim ?
  Uiteraard wandelen we nu wel maar op deze eigen fiets wordt het nog leuker!

 8. Wauw die zou ik graag winnen voor mijn zoontje! Hij is gek op muziekjes en wordt zo extra gestimuleerd en ik kan niet bukken maar hem zo wel helpen!

 9. Wauw wat een gave afsluiting van de bloghop! Leuke review, fijn om te lezen hoe hij bevalt! Ik doe heeeel graag mee voor mijn zoontje die vraagt of hij een trapper met fiets mag? daarna kan de fiets nog een ronde mee voor zijn zusje! Heel hard duimen en we reageren en taggen ook even op Facebook en Instagram! ?

 10. Zo leer je nog eens leuke blogs kennen ? En wat een geweldige prijs! Ik doe graag mee voor mijn lieve Thijs. Hij is net 1 geworden en vindt de wereld ontdekken geweldig. Ik weet zeker dat de combinatie met muziek dat voor hem nog leuker maakt! En gezien zijn leeftijd kan hij er nog heel wat jaren plezier van hebben… En dat begint al snel, want dit vindt hij vast veel stoerder dan de kinderwagen!
  Fingers crossed!

 11. Wat een geweldige actie. En wat een super leuke fiets. Ideaal voor mijn kleine meisje, die net als haar grote broer graag zelf wilt fietsen. En als zij het geleerd heeft geven we de fiets door aan haar vriendinnetjes of vriendjes.

 12. Wauw! Wat een geweldige winactie! Twee weken geleden tante geworden van een heel mooi jongetje! Zou super zijn deze mooie Super Trike voor hem te winnen!

 13. echt geweldig! hiermee kunnen we onze kleine meid in beweging krijgen ze moet veel met haar beentjes bewegen van de kinder fysio vanwege haar spieren en dan kan ze meteen leren fietsen mooier kan je het niet krijgen ook haar tweeling broertje kan hier geweldig veel plezier van hebben…

 14. Ik wil heel graag mee doen voor mijn jongste dochter. Zij is nu 4 maanden dus van het voorjaar zou zij mooi kunnen beginnen met de 4 in 1 super trike.

 15. Ik maak ook graag kans om deze leuke fiets te winnen voor mijn dochtertje van 13 maanden. Ze kan net zelf stappen en wilt nu natuurlijk niet meer in haar buggy zitten, maar misschien wel op een fietsje 🙂

 16. Yes yes yes! Ik doe graag mee voor onze dochter Tess!
  Wat een supercoole winactie, en wat zou het een knaller zijn om deze Super Trike 4 in 1 van VTECH te winnen vlak voor de dure feestmaand.
  Tess is bijna 7 maanden, dus ze kan vanaf het nieuwe jaar ook echt alle fases op deze toffe driewieler gaan meemaken. En mevrouwtje is nu al heel erg nieuwsgierig dus dat zal voor veel plezier gaan zorgen!

 17. Day is zeker een knaller! Ons dochtertje is net 1 geworden en heeft nog niet zo’n fietsje. We hebben een oude driewieler van haar broer maar die heeft het niet helemaal overleefd zeg maar. We duimen al!

 18. Ontzettend graag een kansje! Lijkt me ontzettend handig om met onze kapoen te gaan wandelen, zeker om hem te stimuleren zijn voetjes te gebruiken op de pedalen!

 19. Geweldig leuke site hier lekker zitten lezen en rond kijken
  ik doe graag mee en heb al je sociaal media gevonden en gevolgd……

 20. Wat een klapper van een prijs om de hele actieperiode mee af te sluiten.
  Ik doe graag mee, niet voor onze kinderen die zijn er al te groot voor maar ons lieve kleine nichtje niet en die gunnen we zo’n mooie super trike 4-in-1.

 21. Oeh, ik doe heel erg graag mee voor onze ondernemende dreumes van 13 maanden. ? We zijn veel en graag buiten dus we gaan hier zeker weten veel gebruik van maken en jarenlang plezier van hebben. #duimduim

 22. Yes yes yes! Ik doe graag mee voor onze dochter Tess!
  Wat een supercoole winactie, en wat zou het een knaller zijn om deze Super Trike 4 in 1 van VTECH te winnen vlak voor de dure feestmaand.
  Tess is bijna 7 maanden, dus ze kan vanaf het nieuwe jaar ook echt alle fases op deze toffe driewieler gaan meemaken. En mevrouwtje is nu al heel erg nieuwsgierig dus dat zal voor veel plezier gaan zorgen!

 23. Wauw echt super tof!! Ik doe graag mee voor mijn engeltje van 8 maanden.hij gaat Zeker jaren mee plezier aan hebben en kunnen we lekker buiten samen gaan wandelen.
  Anas Akrouh echt een aanrader voor jou kleintje!!

 24. Dit is zeker een knaller van een prijs! Stel je toch eens voor dat je dit mag winnen 🙂

  Ik maak echt heeeeeel graag een kansje voor mijn kleine mannetje! Hij heeft nog steeds een hele kleine achterstand in zijn ontwikkeling en we moeten hem veel stimuleren met lopen, rennen en spelen. Deze trike kan ons daar natuurlijk enorm bij helpen 🙂
  En los daarvan ziet hij er natuurlijk ook gewoon SUPER GAAAAAAF uit! Zoveel mogelijkheden!

  Ik ga hard duimen hoor en heb al mijn extra kansjes ingezet!

 25. Prachtig! Leuke afsluiter zo met de vtech super trike! Deze zou ik heel graag voor mijn mooie meid willen winnen die de volgende maand 1 jaar oud wordt. Staat op ons verlanglijstje maar winnen is natuurlijk veel leuker!

 26. Deze prijs is geweldig voor onze jongste dochter. Deze driewieler geeft volgens mij heel erg lang plezier. De driewieler waar ze nu op kan is van haar oudere zus geweest en is erg laag. Ze is erg lang dus deze wordt binnenkort al lastig met het stuur en haar beentjes. We gaan veel plezier aan beleven als onze jongste dit zou mogen winnen?

 27. Zo gaaf!! Helaas heb ik geen fb en twitter anders zou ik graag meedoen voor mijn neefje. Kan het ook via deze weg? (ik ben wel ingeschreven voor de nieuwsbrief)

 28. Wauw dat is een mooi finale kado! Dit zou geweldig zijn voor mijn twee kindjes. Mijn dochter is echt een buitenkind, dus die zou heerlijk kunnen fietsen in de buurt.

 29. Ik zou super graag willen winnen, ik heb meegedaan op facebook. Mijn reactie daar: Ik wil deze prijs graag winnen omdat we een tweedehandse Smarttrike hebben maar deze is als driewieler absoluut niet meer te gebruiken. De stang is daarnaast afgebroken. Tijd voor een nieuwe trike! Ik doe graag mee

 30. wat zijn er toch prachtige cadeau’s weggeven door vtech de afgelopen 25 dagen.
  dit is zeker wel de topper, en ook zal ik heel blij dat ik van de winnaars mag zijn is dit wel mijn favoriet.
  mijn dochter van 1 heeft het afgelopen jaar veel in het ziekenhuis gelegen wat jammer genoeg niet wordt vergoed. hierdoor kunnen we zeker dit jaar geen sinterklaas vieren en wat zou ik haar graag een cadeau willen geven

 31. Wat een super Give Away!!! Niet alleen voor ons zoontje Arvin voor als die 9 maanden is maar ook voor onze dochtertje Ylva die 3 is,zo leuk dat het tot de leeftijd van 6 jaar is !!? ik doe heel graag mee voor onze lieve kindjes ??

 32. Super mooi fietsje ik maak graag kans voor mijn neefje.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Twitter (_liekeee) en Instagram (liekevv24) en heb een reactie achtergelaten op deze kanalen.

 33. Doe heel graag mee voor onze tweede dochter, welke wij in februari verwachten! Omdat onze oudste dochter 6 is geworden hebben wij de meeste spullen weggegeven en dus zou heel blij zijn met deze prachtige trike.
  Onze dochter heeft altijd met heel veel plezier 3 jaar op zo’n zelfde driewieler gezeten.

 34. er komt weer een kleintje aan in de familie en dat zou dan gelijk een mooi cadeau zijn en kan ie ook goed getest worden.
  maar de review klinkt heel goed en denk dat ons aankomende nichtje hier heel veel plezier aan kan beleven.

 35. Wow, wat een mooie super prijs tijdens deze V-Tech Bloghop.
  Ik wil V-Tech van harte feliciteren met het 25 jarig jubileum en ik hoop dat ze nog vele jaren mooi speelgoed maken voor de kinderen.
  Graag doe ik mee voor mijn kleindochter van 2 jaar.
  Deze super trike valt vast bij haar in de smaak.
  Heb alleen geen Facebook, Instagram en Twitter ( privéredenen), maar heb geliked op Bloglovin.
  Hoop dat dat ook mag en waag ik graag een kansje.

 36. Dit is geweldig zeg! Lekker rondfietsen en ondertussen kunnen wij nog een beetje sturen en duwen. Leuk om zo fietsen te leren en lekker in de buitenlucht te zijn samen.

 37. Deze wil ik heel graag winnen voor mijn zoon van 18maand. Een driewieler hebben we nog niet in huis. Hij is volop alles aan het verkennen en is fek op allerlei spulletjes die geluid maken. De vtechfiets ziet er erg leuk uit en willen wij heel graag winnen. In plaats van met de buggy op stap te gaan kunnen we deze luxueuze driewieler meenemen en kan onze jongen de sportieve tour op gaan.

 38. Leuk zeg!! Ik doe graag mee omdat dit echt een onwijs leuk cadeautje is voor de kleine van mijn beste vriendin! Echt perfect! Ik ben je gaan volgen op instagram 🙂

 39. Wauw wat een geweldige afsluiter van de Bloghop! Ik heb er jammer genoeg een paar gemist tussendoor, maar aan deze doe ik zeker graag mee. Ik heb 2 kinderen die nog binnen de categorie van de trike vallen, dus ik heb geen reden om niet mee te doen  Vooral mijn dochtertje zou dit geweldig vinden, kan ze ook fietsen zoals haar broer.

 40. Zooo dat superleuke leerfiets!
  Ons meisje is 1 jaar

  Houd zooo van ontdekken.

  Is dolgraag buiten.
  Papa’s trots zou heeelgraag fiets willenmet sinterklaas.

  Staat hoog op het verlanglijstje

 41. Oh wow, 4 in 1?;) geweldig toch, ik doe mee voor mijn zoontje, al ben ik bang dat die er te groot voor word?
  (hij valt namelijk een beetje groot uit, haha)
  En anders ken ik nog wel een heel lief klein meisje wat heel blij van word;)
  In ieder geval gaat die goed gebruikt worden?

 42. WoW, wat een onwijs stoer ding! Wat zou ik hier m’n zoontjes gelukkig mee maken! De jongste is 4,5 maand en kan straks in een keer alles goed leren! De oudste is 4 en wat zal hij de blits maken op zo’n trike! Sinterklaas kapoentje deze mama gaat heel hard duimen voor dit cadeau in haar zoontjes schoentje

 43. Ik wil graag meedoen voor mijn zoontje Niek van 11 maanden. We hebben al een driewieler voor zijn grotere zus en die is roze, deze kleuren zijn helemaal top voor Niek. En ook nog een hele hoop extra’s erop.

 44. Ow wauwie, deze is echt te gek!! Ik maak heel graag kans voor mijn dochter Fenna.
  Ze is net 1 jaar geworden en ze heeft al een driewieler, maar daarvan kunnen de trappers niet vastgezet worden waardoor haar voeten er steeds tussen komen. Geen succes kan ik je vertellen.
  Zo jammer, want ze vindt het heerlijk om buiten te zijn. Deze meegroeifiets zou echt fantastisch zijn. Hier kunnen we nog jaren plezier aan beleven.
  In geschreven op de nieuwsbrief en ik volg je via fb en IG (fennaisdeliefste).

 45. Wat een mooie prijs! Zou geweldig zijn voor onze kleinzoon. Hij is nu pas 5 maanden maar in de zomer kan hij er dan heerlijk op leren fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *