Waar liefde woont

Het einde van het schooljaar. Onze dochter (bijna 6) mag over naar groep 3.

Ze heeft er hard voor gewerkt. Vroeger mochten de kinderen op de kleuterschool spelen en doen wat ze leuk vonden. Maar tegenwoordig is het is groep 2 al heel hard werken. Rekenen, splitsen, letters kennen en zelf al een beetje kunnen lezen. Kortom, ze heeft er hard voor gewerkt.

Tijd voor een beloning!

 

De beloning

Nou, daar hoefde ons prinsesje niet zo lang over na te denken: een poppenhuis ?

En natuurlijk met een paar wensen:
– Hij moet zo groot zijn dat al haar barbies er ook in passen
– Met meubeltjes die ze kan verplaatsen
– En hij moet vooral erg roze zijn

Als ouders komen daar natuurlijk nog een paar wensen bij:
– Het moet degelijk zijn (stevig!)
– Makkelijk te verplaatsen
– Goed schoon te houden
– En moet er ook nog een beetje leuk uit zien, maar niet te schreeuwerig.

 

Een hele zoektocht, maar uiteindelijk hebben we het perfecte poppenhuis gevonden: Kidkraft poppenhuis Amelia

 

Kidkraft Poppenhuis Amelia

In Poppenhuis Amelia kunnen poppen tot 30 cm. Dus ook barbies.
Het Kidkraft poppenhuis Amelia, ook wel Amalia dollhouse genoemd, is echt een topper van het Amerikaanse bedrijf Kidkraft. Dit op detail afgewerkte Barbie Poppenhuis is heel geschikt voor uren lang speelplezier. Het Kidkraft Amelia poppenhuis is gemaakt van hout en ruim een meter hoog. Kidkraft heeft tientallen jaren ervaring met het produceren van deze mooie grote poppenhuizen en dit is ook goed zichtbaar aan de afwerking.

Het Amelia poppenhuis heeft een diep roze kleur (Fuchsia).

Je kunt heerlijk eten in de keuken en daarna genieten van een lekker kopje thee in de woonkamer op de eerste verdieping. Na een deuntje op de piano te hebben gespeeld is het tijd voor een heerlijk bad. Geniet van de zonsondergang op het balkon voordat je naar bed gaat. De slaapkamer is voorzien van een prachtig hemelbed en een kroonluchter.
De tweede verdieping is te bereiken met de lift, en de derde verdieping met een trap. De poppen kunnen lekker ontspannen op het balkon op de 3e verdieping onder de parasol. Dit poppenhuis is van alle gemakken voorzien.

 

Handleiding Kidkraft poppenhuis Amelia

Het vraagt wel wat tijd en handigheid om het Kidkraft Amelia poppenhuis in elkaar te zetten. De hele duidelijke handleiding, die beschikbaar is in vele talen, helpen u hier prima bij. Zodra dit mooie grote Kidkraft poppenhuis staat, is het niet meer weg te denken uit uw huis. Binnen Nederland is de Amelia al jaren lang dik nummer 1.

Gegevens van de Fabrikant:
Poppenhuis Amelia is geschikt voor kinderen van 3 t/m 14 jaar.

Poppenhuis met roze/zwarte inrichting.
Kleurrijke versieringen en gedetailleerde meubeltjes.
Inclusief veertien meubelstuukken.
Lift met glijsysteem.
Uitvoerige balustrades.
Groot balkon.
Kroonluchter aan het plafond.
Brede vensters zodat kinderen hun poppen vanuit verschillende gezichtspunten kunnen bekijken.
Het huis heeft drie verdiepingen en vier kamers met open ruimte.
Slimme en stevige constructie.
Gemaakt van hout.

Afmetingen: 83 x 41 x 121 cm.

 

Gebruikservaringen Kidkraft poppenhuis Amelia

Eerlijk is eerlijk. Kidkraft poppenhuis Amelia was zeker niet goedkoop, maar het is iedere cent waard!

Het poppenhuis is heel stevig en mooi afgewerkt. De de details zijn echt heel mooi. Het behang op de muren is zo gemaakt dat het net lijkt of je midden in de gezellig aangeklede ruimte zit. De meubeltjes zijn heel stevig en kunnen in iedere ruimte geplaatst worden en weer terug. Het is heel bevorderlijk voor de fantasie en de rollenspellen!

Tot nu toe (2 maanden!) speelt onze dochter er werkelijk iedere dag mee, voornamelijk met haar barbies. Soms maar 10 minuten maar vaak ook veel langer. De barbies passen precies in de lift, in het bad, op de bank en in het bed.

En de flinke maat van het poppenhuis heeft ook een voordeel: onze zoons of haar vriendinnetjes (en zelfs mama af en toe 😉 ) kunnen ook prima mee spelen. Ruimte genoeg 🙂

Top product waar we vast nog lang plezier van zullen hebben!

[bol_product_links block_id=”bol_5914a4c1dc2c9_selected-products” products=”9200000051777541″ name=”amelia” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *