Waar liefde woont

We vind het nou niet leuk om selfie te maken! Voor kinderen is dit natuurlijk ook erg leuk!

 

De Kidizoom Selfie Cam

Kids take it all over! Waar de selfiestick voor volwassenen de afgelopen jaren hét item was om de blits te maken, is het nu de beurt aan kinderen. Meiden van 6 tot 14 jaar om precies te zijn. Voor hen ontwikkelde VTech niet alleen een stick, maar meteen een complete Selfie Cam, een superslimme camera met een 180-graden draaibare lens en eindeloos veel mogelijkheden om de te gekke tijd met hun BFF’s vast te leggen. Say Selfie!

193705-cat-kidizoom-seflie-camMet de Selfie Cam maken ze de leukste foto’s en filmpjes. Voor fanatiekelingen is het geheugen met een microSD geheugenkaart uit te breiden tot 32GB. Natuurlijk kunnen foto’s en filmpjes customized bewerkt worden met grappige kaders en effecten. In een handomdraai maken ze voortaan zelf de mooiste beelden, van elk moment. Beelden die op het LCD-schermpje van de camera direct terug te zien zijn. Via het bijgeleverde USB kabeltje kunnen ze trouwens ook worden overgezet op pc of laptop.

Grappige extraatjes zijn de geïntegreerde make-up studio en een kapsalon, waarmee foto’s van gezichten kunnen worden bewerkt en de muzikale diashow. Daarmee verpakken ze het beeld in een slideshow, standaard, random en voorzien van achtergrondmuziek.

Op de Selfie Cam kunnen drie spelletjes gespeeld worden. Dankzij de ingebouwde oplaadbare accu biedt hij eindeloos veel fun, zoveel is zeker.

 

Speelgoed van het jaar verkiezing 2016

De Kidizoom Selfie Cam is genomineerd voor de speelgoed van het jaar verkiezing 2016, in de categorie 6 en 7 jaar

Je kunt hier stemmen op dit product: De offieciele website van de verkiezing speelgoed van het jaar 

 

[bol_product_links block_id=”bol_57ea6db52e408_selected-products” products=”9200000058489545″ name=”kidizoom selfie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *