Waar liefde woont

Veel jongens willen later graag een stoere brandweerman worden.

Onze zoon (4 jaar) is de sterkste, de stoerste, de coolste, en de slimste brandweerman!
(zijn eigen woorden, en daar ben ik het natuurlijk helemaal mee eens ;-))

Hij is helemaal dol op spelen met auto’s en dan het liefste met brandweerauto’s!

Brandweerman Sam speelgoed vind hij dan ook geweldig!

 

Wie is Brandweerman Sam

brandweerman-sam-elvisBrandweerman Sam is een kinderserie voor televisie. Te bekijken op Netflix

Sam de brandweerman woont in het aan zee gelegen plaatsje Piekepolder. Onder leiding van commandant Staal komen hij en zijn collega’s Elvis en Jenny in actie bij brand of als er iemand in nood is, soms geholpen door helikopterpiloot Tom.

Meer dan eens moet de brandweer uitrukken door toedoen van Norbert Puk, een ondernemend jongetje dat vaak in de problemen komt maar het niet slecht meent.

De hoofdpersonen zijn de leden van enkele gezinnen: een loodgieter en verpleegster met een kind, een visser en zijn vrouw en twee kinderen, en een alleenstaande vrouw met een kind ‘Norbert’. Verder zijn er een buschauffeur en het brandweerpersoneel, commandant Staal, helikopterpiloot Tom, Sam, Elvis en één brandweervrouw Jenny.

Bijna elke uitzending vraagt één personage om hulp. De serie bevat veel kinderhumor. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan brandveiligheid in huis.

Wat is de Brandweerman Sam Speelgoedcollectie

brandweerman-sam-compleetHet Brandweerman Sam speelgoed is goed nagemaakt. Het lijkt sprekend op de voertuigen uit de televisieserie.

Er zijn diverse brandweerauto’s  beschikbaar. Ook bestuurbaar, via draad of op afstand.
Maar ook een Quad, een Jeep, een Boot een Helikopter of een voertuigenset in het klein.

De voertuigen beschikken over licht, geluid- en sommigen ook over een waterspuit functie.

Bij de Brandweerman Sam speelgoedvoertuigen worden ook speelgoedfiguren meegeleverd. Brandweerman Sam, Elvis of Jenny, en er zijn ook diverse accessoires.
De speelgoedfiguurtjes zijn volledig beweegbaar.

Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Gebruikerservaring

brandweerman-sam-omhoogVeel jongens van vier jaar willen later iets stoers worden, politieagent of een held
Onze zoon verschilt daar niet in, hij wil graag brandweerman worden.

Als dochterlief in haar prinsessenjurk met glitterhakjes de woonkamer ronddanst, is zoonlief, met brandweerhelm op!, brandjes aan het blussen in de keuken :-).

Soms mag hij een filmpje kijken op de computer op Netflix, zonder lang nadenken kiest hij meestal voor brandweerman Sam.

Zoonlief heeft een flinke box vol met auto’s en ook een aantal grotere auto’s. Hier zitten natuurlijk ook verschillende brandweerauto’s tussen.
Het liefst stalt hij ze allemaal uit op de automat om vervolgens, met sirenes en al de hele benedenverdieping rond te gaan. Een leuk spel! Het bevordert het soms even alleen kunnen spelen en natuurlijk de fantasie! Al heeft hij dat laatste meer dan genoeg, al zeg ik het zelf 🙂

Van de Brandweerman Sam serie heeft hij nu 2 auto’s een echte brandweerauto en een soort van Jeep. Het is heel mooi en degelijk speelgoed. Zeker voor kleine jongens moet het wel tegen een stootje kunnen en dat kan het gelukkig.

Hij zal er vast nog lang plezier van hebben!

En nu is kan hij niet wachten op het andere speelgoed uit de serie, want er is ook nog een coole Brandweerman Sam Helikopter en een speedboot…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *