Waar liefde woont

Toen onze jongste zoon 1 jaar werd moesten we echt heel hard nadenken wat we voor zijn verjaardag gingen kopen.

Hij heeft een oudere broer en zus dus het hele huis stond al vol met speelgoed!

En er is zo veel speelgoed verkrijgbaar. Zooo veel keuze!

We wilden iets wat we nog niet kenden, maar wat vooral leuk en leerzaam is voor onze kleine jongen. Waar hij niet snel op uitgekeken raakt en waar hij dus nog lang plezier van zal hebben. Iets wat echt voor hem is!

Na goed rondkijken is het uiteindelijk geworden : VTech Toet Toet Vliegveld – Speelset

 

Wat is VTech Toet Toet

Vtech Toet Toet is een kleurrijke wereld vol avontuur.
Er zijn verschillende voertuigen, gebouwen en wegdelen beschikbaar.

Bouw je eigen complete stad met Toet Toet Auto’s van Vtech. Verzamel de garage, het vliegveld, de bouwplaats en de brandweerkazerne en breid je stad uit met de losse auto’s, ambulance en wegdelen. Met nieuwe herkenningstechnologie. De magische sensors activeren vrolijke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedjes wanneer de voertuigen er overheen rijden.

Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal.

 

Vtech Toet Toet Goed voor de ontwikkeling

VTech speelgoed staat voor spelend leren. Iedere levensfase van je kind brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Het speelgoed van VTech ondersteunt jongens en meisjes al op vroege leeftijd in hun ontwikkeling.

Dreumesen en peuters zijn volop bezig om de wereld om zich heen te ontdekken. Ze leren lopen, praten en zelf problemen oplossen. Daar zijn ze al verrassend goed in! Het juiste kinderspeelgoed kan je kind enorm helpen op zijn of haar ontdekkingsreis.
VTech combineert spelen met leren, voor maximale fun en ontwikkeling!

Dreumesen en peuters leren het meest van experimenteren. “Wat gebeurt er als ik op dit knopje druk?” Dat is ontzettend leuk om te zien

VTech producten en spellen zijn speciaal ontworpen om zes elementaire vaardigheden bij kinderen te ontwikkelen:
-taalontwikkeling, Kinderen verrijken spelenderwijs hun woordenschat
-motoriek, De Toet Toet Auto’s dagen kinderen uit om te reageren, waardoor de motoriek wordt gestimuleerd
-waarnemen, kinderen leren goed te kijken en alert te zijn op signalen
– rekenen, en dan met name tellen.
– creativiteit, creativiteit wordt gestimuleerd door kinderen zelf oplossingen te laten ontdekken en hun verbeeldingskracht te vergroten
– muziek, naar muziek luisteren, zelf muziek maken of meezingen

Wat is Vtech Toet Toet Vliegveld speelset

vtech-toettoet-vliegveldzijkantVlieg mee en ga op avontuur met VTech Toet Toet Auto’s Vliegveld! Draai de antenne op de verkeerstoren en volg het vliegtuig door de lucht. Stop bij het tankstation, open de slagboom en draai de windmeter.

Inclusief vliegtuig Vince

Wanneer Vince over de sensors rijdt hoor je vrolijke zinnetjes, grappige geluidseffecten en leuke liedjes. Met deze interactieve speelset beleven kinderen volop speelplezier! Op het vliegveld zijn vele elementen te vinden die de fantasie prikkelen en uitnodigen om rollenspellen te spelen. De speelset kan ook aan andere speelsets gekoppeld worden. Andere voertuigen zijn apart verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vtech Toet Toet Vliegveld speelset is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

 

VTech Toet Toet uitbreidingen

Het mooie van de Vtech Toet Toet Vliegveld  speelset is  dat er ook nog andere banen te koop zijn die je hier aan vast kunt koppelen. Zo is er een Vtech toet Toet Auto’s Bouwplaats, Vtech Toet Toet Auto’s Brandweerkazerne, Vtech Toet Toet Auto’s Auto Ambulance, Vtech Toet Toet Auto’s Lanceerbaan, Vtech Toet Toet Auto’s Rijbaan en een Vtech Toet Toet Auto’s garage. Ook is er een setje te koop van 8 of 30 wegdelen die je hieraan kunt koppelen, waarvan er ook weer een paar met een sensor zijn ingebouwd. Tevens zijn er ook aan aantal losse auto’s te koop die allemaal hun eigen liedjes en geluiden hebben. Voor de meisjes zijn er ook speciaal roze auto’s te koop. Dit alles is voor elkaar gemaakt en uitwisselbaar met elkaar.

 

Vtech toet toet auto’s en vliegtuigen

vtech-toettoet-autosDruk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en je eigen bericht te horen. Beweeg de auto’s en vliegtuigen over de Magische sensors van de autobanen en speelsets en luister naar de leuke reacties.

Je kind leert woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels.

Met 6 melodietjes, 3 gezongen liedjes en vele grappige zinnetjes.

Met aan en uit schakelaar

 

 

Gebruikerservaring Vtech Toet Toet Vliegveld speelset en auto’s

vtech-toettoet-vliegveldbovenOoit had ik me voorgenomen om voor de kinderen alleen maar speelgoed zonder batterijen te kopen. En dat doen we dan ook veel! Denk aan duplo, lego, houten blokken, puzzels, hotweels auto’s, veel boekjes, barbies, poppen, ballen ed…

Toch schaffen we ook weleens iets aan met batterijen. Denk aan een muziekmobiel of de duplotrein.
Waarom? Omdat je er toch niet omheen kunt. Kinderen ook hun wensen hebben (verlanglijst verjaardag en sinterklaas), ze ook weleens dingen cadeau krijgen, en je moet toch met de tijd mee moet.

Maar, we zijn dus wel kritisch als het gaat om het aanschaffen van speelgoed voor de kinderen.

Waarom Vtech Toet Toet

De Vtech Toet Toet serie ziet er niet alleen heel leuk uit, maar is ook nog erg leerzaam, de hielp ons over de drempel 😉 .  We zijn begonnen met de Vtech Toet Toet vliegtuig speelset met extra banen en een vliegtuig en auto erbij. Een mooi begin, welke we later eventueel nog uit kunnen breiden.

vtech-toettoet-wegdelenVTech Toet Toet is geschikt vanaf 12 maanden. Maar moeilijk is het dan nog wel. Zoonlief lukt het nog niet om de banen aan elkaar te klikken, maar hij probeert het wel. En de banen uit elkaar halen is ook een heel leuk spelletje! 🙂

Meestal helpen grote broer en zus mee om de baan in elkaar te zetten. En samen spelen is natuurlijk ook erg leuk!

Het vliegveld heeft vrolijke basiskleuren en de tekeningetjes op de stickers zien er leuk uit. Het vliegveld heb je zo in elkaar gezet, zodat je peuter snel kan gaan spelen. Het vliegtuig kun je op een klein plateautje aan een arm plaatsen. Deze arm zit vast aan de verkeerstoren van het  vliegveld. Wanneer je aan een hendel draait vliegt het vliegtuig om de verkeerstoren heen. Ook zit er een slagboom op die open en dicht kan, een tankstation en een windmeter die kan draaien.

Het is al een hele kunst om de auto over de baan te laten rijden voor een dreumes. Maar de beloning onderweg is erg leuk! Een gezellig liedje! Op sommige stukken weg zit namelijk een sensor ingebouwd die geactiveerd worden wanneer je met het speelgoed auto  of vliegtuig erover heen rijdt. Wanneer de auto of vliegtuig een geluid maakt, licht ook een lampje op dat in de voorruit zit van het autootje of vliegtuigje. Superleuk!

Een aanrader!

Vtecht Toet Toet vliegveld speelset heeft geen kleine onderdelen of scherpe uitstekende stukjes, dus perfect voor kleine kinderen.
De losse wegdelen kun je handig aan elkaar klikken.

De Vtech Toet Toet autootjes en vliegtuigen zijn ongeveer 9 cm lang, 5 cm hoog en 5,5 cm breed. Ook deze auto’s hebben geen scherpe of uitstekende onderdelen. Ze voelen degelijk aan en kunnen wel tegen een stootje.

Erg leuk speelgoed, maar ook heel fijn dat het geluid ook gewoon even uit gezet kan worden.

Conclusie: een aanrader!

Met het speelgoed van VTech Toet Toet gooi je natuurlijk ook hoge ogen als je het geeft als verjaardagscadeau aan je eigen kinderen of die van een ander. En wat ook fijn is, er zijn verschillende onderdelen te koop voor zowel een klein als een groot budget!

Bestel het snel voor jaren speelplezier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *