3) Bedenk een onweerstaanbare titel

Door het grote aanbod aan webpagina’s in google moet je opvallen met een titel waar mensen nieuwsgierig van worden. Probeer je creativiteit te gebruiken om een originele prikkelende titel samen te stellen.

 

4) wees uniek

Er zijn al zoveel anderen. Geloof in jezelf en je eigen kracht.
Door dicht bij jezelf te blijven kom je het verst.
Wees niet bang om af te wijken, het is juist goed als er over je gepraat wordt!

 

5) Gebruik Social Media

De meeste Social Media kanalen zijn gratis te gebruiken en je kunt een een heel groot publiek mee bereiken.
Door je artikelen geregeld op verschillende social media kanalen te delen zul je steeds meer volgers krijgen, die ook weer op je website komen.

 

6) Schrijf gastblogs 

Door gastblogs te schrijven op verschillende websites kun je weer nieuwe bezoekers trekken. In de gastblogs kun je namelijk ook een link naar je eigen website plaatsen en zo krijg je ook meer bekendheid en meer bezoekers op je website.

 

7) Goede afbeeldingen

Goede afbeeldingen zijn tegenwoordig ontzettend belangrijk. Een goede afbeelding kan je artikel net dat beetje extra geven.
Ook op social media zijn goede afbeeldingen ontzettend belangrijk, misschien wel nog belangrijker. Een goede afbeelding kan zorgen dat mensen wel naar jouw profiel doorklikken en een ander links laten liggen!

8) Gebruik je netwerk

Je heb vast kennissen die goede artikelen voor je willen helpen promoten.
Ook zijn er op veel social media kanalen groepen waarbij je je aan kunt sluiten. Zo kunt je simpel maar georganiseerd elkaar helpen artikelen om de de aandacht te brengen bij een groter publiek.

9) Schakel deskundige hulp in

Wees eerlijk naar jezelf toe. Er zijn bijvoorbeeld bloggers die prachtige teksten kunnen schrijven, maar echt geen idee hebben hoe ze een website en social media netwerk op moeten bouwen, laat staan hun blog online marketen.
Het kan op een gegeven moment heel verstandig zijn om een Online Marketing Bureau in te schakelen, kijk bijvoorbeeld een bij RiverOnline.nl
Soms is een investering nodig en verstandig om groter te groeien, en veel meer te bereiken.

Internet Marketing