Waar liefde woont

Het is zomer. Onze zoon (net 1 jaar) is nog te klein om zelf in de tuin te spelen, maar alweer te groot om rustig in een babystoel te zitten.
De box uit de woonkamer iedere keer naar buiten slepen is ook weer zo wat…

Dan gingen we op zoek naar een mooi campingbedje. Om te gebruiken als box in de tuin en om mee te nemen op vakantie

.

Na een tijdje speuren op internet hebben we er een aangeschaft: Koelstra Travelsleeper T5

.

Wat is de Koelstra Travelsleeper T5

De Koelstra Travelsleeper T5 is een makkelijk in elkaar te zetten campingbedje, dat te gebruiken is vanaf de geboorte.

Dit mooi vormgegeven campingbedje heeft standaardmaten, zodat je er ieder ledikantmatras van 120x60cm voor kunt gebruiken. De Koelstra Travelsleeper T5 heeft gaas aan de zijkanten zodat je je kleintje goed in de gaten kunt blijven houden, en er altijd voldoende luchtcirculatie is. Ook beschikt de Koelstra Travelsleeper T5 over een handig kruipluik zodat je kleintje, wanneer het luik open is, lekker zelf in en uit het campingbedje kan kruipen.

De Koelstra Travelsleeper is zeer compact in- en uit te klappen, en dat met een handig één-hand systeem. Het Koelstra campingbedje heeft wieltjes om het bedje eenvoudig te verplaatsen en dankzij de 7 steunpunten staat het campingbedje altijd stabiel. Opgevouwen neem je de Koelstra Travelsleeper eenvoudig mee in de meegeleverde draagtas. Wel zo makkelijk!

 

Eigenschappen van de Koelstra Travelsleeper T5

 

Gebruikerservaring Koelstra Travelsleeper T5

De Koelstra Travelsleeper T5 voldoet aan de verwachtingen!

Het bedje is heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Iedere zijde beschikt aan de bovenkant over een veiligheidssluiting, welke je met 1 hand om kunt draaien en af kunt dekken. De  hoekstukken, voor een veilige afdekking van de hoeken aan de bovenzijde, kun je met drukknopen vastklikken. De onderkant van het bedje word met een veiligheidslock automatisch vastgeklikt. Bodemmatrasje erin en klaar… Heel stevig en veilig geheel!

We hebben de Koelstra Travelsleeper T5 voornamelijk gebruikt als box in de tuin en op vakantie. Dit bleek de ideale oplossing. Zo had hij een veilige plek om te spelen. Voor hem een fijn gevoel om in de buurt te zijn van papa en mama en naar de andere spelende kinderen te kunnen kijken. En blij omdat hij ook wat bewegingsvrijheid heeft. Ook fijn voor papa en mama om af en toe even de handen vrij te hebben!

Ons zoon is dol op springen, en het campingbedje was hier gelukkig tegen bestand 🙂 .

Onder 1 kant van de Koelstra Travelsleeper T5 zitten wieltjes. Ingeplakt is het campingbedje daardoor gemakkelijk te vervoeren. Je kun het achter je meetrekken als een trolley. En uitgeklapt zijn de wieltjes ook heel handig. Je kunt de Koelstra Travelsleeper T5 gemakkelijk te verplaatsen door het bedje aan 1 kant op te tillen en het te rollen naar de gewenste plek.

Het materiaal van het campingbedje is ook heel fijn. Het is goed schoon te maken! Denk aan morsende limonade en opgedroogde koekvlekken.

Het meegeleverde bodemmatrasje is (zoals bij de meeste campingbedjes) vrij dun. Wanneer je je kind wilt laten slapen in het campingbedje raad ik je aan er extra een matras in te leggen.

Van het kruipluik hebben we nog geen gebruik gemaakt omdat het juist de bedoeling was dat als onze zoon in de Koelstra Travelsleeper T5 zat, dat hij er ook in bleef 😉 . Ik kan me wel voorstellen dat dit handig kan zijn als hij iets groter is.

Kortom, Een heel fijn product om in huis te hebben! Ideaal als box, voor een nachtje weg en op vakantie.

 

Klik hier voor meer informatie of om dit campingbedje te kopen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *