Waar liefde woont

“Mama, hij wiebelt !!!”

Onze dochter is een van de jongste van de klas. Dat betekent ook dat er al heel veel kinderen zijn die al tanden aan het wisselen zijn.
Al maanden staat ze verlangend voor de spiegel te kijken naar haar tanden. Er aan te trekken. Maar nee, het gebeurde maar niet… tot het eindelijk zover was. Haar eerste tandje begon te wiebelen!

Natuurlijk kon ze er geen moment meer vanaf blijven. En uiteindelijk viel hij er na een paar weken dan ook uit.

We hadden natuurlijk een tandendoosje staan. Zo’n rond houten tandendoosje die iedereen heeft. Je legt de tand erin en kijkt er nooit meer naar om.

Dat wilde ik anders.

Na een zoektocht hebben we een geweldig tandendoosje gevonden: Firsty Round Tandendoosje

 

Wat is een Firsty Round Tandendoosje

Firsty-tandendoosje-voor-en-achterFirsty-tandendoosje-schuimringenIn een Firsty Round tandendoosje kunnen uitgevallen melktandjes op een rij en zichtbaar achter een venster bewaard worden,  zoals ze in de mond zaten.

De tandjes worden gestoken in speciaal schuim met gaatjes. Tanden en kiezen zijn gemakkelijk en vast in het speciale Firsty-schuim te steken. Het schuim verhardt en verkleurt niet!

De schuimringen zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Het doosje is rond en compact (past in een kinderhand!) en is vervaardigd van solide transparante kunststof.
De ingestoken melktandjes worden beschermd door een gemakkelijk te bedienen doorzichtig deksel. Dit deksel kan met een bajonetsluiting worden vastgezet.
Firsty-tandendoosje-leeg-boekje
In het midden van het Firsty Round Tandendoosje kun je een foto van het kind plaatsen.

Op de inlegschijf (onder de schuimring) kan, ter herinnering, de naam van het kind en de gever bijgeschreven worden. Dit wordt zichtbaar op de achterzijde van het doosje.

Er wordt gratis een logboekje met een melktandenkaart en een leuk voorleesverhaal met de tandenfee bijgeleverd.
In het logboekje kunnen de data van het wisselen en doorkomen van de tanden bijgehouden worden.

 

Gebruikerservaring van het Firsty Round Tandendoosje

Firsty-tandendoosje

Het Firsty Round Tandendoosje is een mooi en handig product.

Het doosje is gemaakt van stevig doorzichtig kunststof, wat maakt dat het gemakkelijk in gebruik is en mooi blijft.

Het eerste tandje was gemakkelijk in de schuimring te plaatsen. Het blijft er stevig in zitten en valt er ook niet uit als je het op zijn kop houd.

Door een foto van je kind in het Firsty Round Tandendoosje te plaatsen maak je het doosje persoonlijk. Voordeel is dat het tandendoosje ook gemakkelijk uit elkaar kunt houden met de tandendoosjes van de (eventuele) andere kinderen.

Het is voor kinderen erg leuk en leerzaam om te zien hoeveel tanden ze hebben (en nog krijgen) in hun mond. Hoe ze in hun mond zitten.
En dan uiteindelijk de tanden, nadat ze gewisseld zijn, zelf in de schuimring te plaatsen.

Onze dochter pakt het doosje regelmatig om er zelf even naar te kijken of trots aan de visite te showen. Heel handig dat het doosje niet open hoeft en de tandjes zo te bewonderen zijn! Wel zo fris en zo blijven de tandjes ook mooi! En minstens zo belangrijk, je raakt ze niet kwijt ;-).

Het Firsty Round Tandendoosje is ook erg leuk om te geven als kraamcadeau of als verjaardagscadeau voor een 5- of 6-jarige.

Een erg mooi handig product voor een heel schappelijke prijs. Bestel hem hier:

Firsty Round Tandendoosje

of bij bol.com:

[bol_product_links block_id=”bol_57aef478bbe9c_selected-products” products=”9200000019439372,9200000019439356″ name=”Tandendoosje” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”750″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *