Waar liefde woont

 

 

“Er is er een jarig, hoera, hoera”
De kinderen kwamen vanmorgen al zingend hun kamer uit.

Dagen zijn ze bezig geweest met de voorbereidingen en nu is het dan zover … Mama is jarig!

 

Begin van de dag

jarig-knutselsDe dag beginnen met extra grote knuffels van manlief en de kinderen is natuurlijk het mooiste begin van de dag dat een moeder zich kan wensen 🙂

Dankbaar heb ik daarna alle cadeautjes open gemaakt. Wat zijn de kinderen weer druk bezig geweest met knutselen!
Zoonlief had op school een theepot in elkaar geknutseld en dochterlief heeft, nu ze in groep 3 zit en niks meer op school maakt, thuis een heleboel kleurplaten gemaakt voor mama. En zó schattig, ze heeft ook nog haar lievelingsbarbie ingepakt voor mama :-). Te lief!

Helaas, het is maandag, dus de 2 oudste kinderen moeten gewoon naar school…

Manlief is lekker vrij en thuis vandaag, dus samen genieten we lekker met onze jongste zoon van een gebakje en van de rust in huis na de herfstvakantie.

 

Vieren?

Natuurlijk vind ik jarig zijn leuk, maar dan niet meer zo uitgebreid. Gewoon lekker thuis met m’n gezinnetje en eventueel wat familie die een gebakje komt eten.

Vroeger was een verjaardag alles! Als kind keek ik er maanden naar uit. Je werd overladen met leuke cadeaus en ik mocht samen met mijn vriendjes en vriendinnetjes mijn partijtje vieren.

Als de kinderen jarig zijn vieren we het natuurlijk groots, met alle toeters en bellen, maar voor onszelf hoeft het niet meer zo uitgebreid.

 

Rozen

jarig-rozen

 

Rozen horen er helemaal bij.

Sinds manlief en ik verkering kregen (uhm, alweer ruim 16 jaar geleden haha) werd ik regelmatig verrast met een mooie rode roos.

En langzaam is de traditie ontstaan dat ik ieder jaar op m’n verjaardag een prachtige bos red naomi’s krijg. 1 per jaar en een witte roos erbij voor het nieuwe jaar.

Dus, hoe jong ben ik geworden? 🙂

 

Eau so You

jarig-eausoyou-jadoreVan manlief heb ik naast de prachtige nog een fles van m’n lievelingsparfum gekregen J’adore.

is een hele interessante website.
natuurlijk kun je er heerlijke parfums bestellen, maar de website biedt nog veel meer.

Bij de fles Jádore parfum kreeg ik ook een pakketje met 4 samples van andere parfums. In de shop staan namelijk bij elke geur vier suggesties gebaseerd op jouw lievelingsparfum. Van deze suggesties kun je een sample bestellen en zo kennis maken met nieuwe parfums in dezelfde geurtonen.

Onder het kopje geuradvies staat allerlei informatie alsook advies om een nieuwe geur voor jezelf of een ander te selecteren!

 

Het nieuwe jaar

Een paar rimpels en grijze haren heb ik al, mijn lichaam is niet meer zo strak als het ooit was toen ik twintig was, maar ach, het hoort erbij.  Ik ben wie ik ben…

Dankbaar ben ik vooral voor m’n lieve man, dat ik moeder mag zijn van 3 prachtige kinderen, en voor alle familie en vrienden om ons heen.

Dat het maar weer een mooi jaar mag worden!

En nu: Taart! 🙂

 

Woensdag 26 oktober komt er weer een leuke winactie online!
 


8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *