Waar liefde woont

Heel veel kinderen in Nederland genieten momenteel al van hun welverdiende zomervakantie. Nog maar een paar dagen en dan begint de zomervakantie ook voor de laatste regio, regio Midden Nederland.

Ruim 6 weken zomervakantie… heerlijk!


Zomervakantie

Helaas krijgen wij als ouders geen 6 weken zomervakantie en we gaan dus ook geen 6 weken met vakantie. Wat gaan de kinderen de weken die we niet met vakantie zijn doen?


Summercamp

Deze heerlijke vrije zomerweken staan genieten en ontspannen centraal. Maar onze kinderen zitten niet graag stil en zo keken we spontaan rond naar een leuke activiteit waar onze kinderen plezier kunnen maken en zich verder kunnen ontwikkelen tegelijk. Zo kwam Summercamp op ons pad.


Engelse taal

De engelse taal word steeds belangrijker in onze samenleving. Onze kinderen maken al vanaf de kleuterschool, spelenderwijs, kennis met Engels. En dat wordt steeds meer en serieuzer naarmate de kinderen ouder worden.

“Kinderen leren het beste als ze plezier hebben en ontspannen bezig zijn. Dit is de filosofie achter het Engels voor Bengels Summer Camp. In een prettige atmosfeer gaan kinderen in het Engels aan slag met een programma vol leuke en uitdagende activiteiten. Ons enthousiaste team zorgt voor de nodige ondersteuning. In leeftijdsgroepen krijgen de kinderen op hun eigen niveau Engels. Daarnaast is er ook veel tijd, voor sport, spel en creatieve activiteiten”


Inschrijven

We hebben onze oudste 2 kinderen (7 en 9 jaar) laten zien wat Summercamp is. Ze waren direct enthousiast!
Je kunt kiezen uit een 3-daagse of 5-daagse Summercamp voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
De kinderen slapen gewoon thuis en hebben overdag een leuke en leerzame dagbesteding.


Word vervolgd!

We zijn benieuwd wat ze er werkelijk van gaan vinden!

Binnenkort volgt hier een uitgebreide blog met onze ervaring met Summercamp

Eén reactie

  1. Hier steeds 9 weken school vakantie .
    Wij zelf hebben ook niet zo veel vakantie dat ik zou willen. Wij zelf vinden dat soms te veel voor een kind. De mijne verveeld hem soms wel eens. Maar is altijd leuk, om fijne dingen te kunnen doen met de kids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *