Waar liefde woont

Landal Coldenhove

 

De kinderen hebben zomervakantie … Heerlijk!

Terwijl mama voornamelijk druk is met inpakken en schoonmaken, en papa alle spullen in de auto probeert te krijgen (Tetris voor gevorderden 😉 ), dromen de kinderen alvast weg bij filmpjes van Bollo.

En dan ineens is het zover, we gaan op vakantie! 🙂

Het park

Rond 2 uur arriveren we bij Landal Coldenhove in Eerbeek, Gelderland.
Wat aan de vroege kant, maar nadat we ons bij de receptie gemeld hadden kregen we de sleutels al en konden we gelijk naar ons huisje.
Voor de kinderen kregen we een leuk paspoortje van Bollo, de mascotte-Beer van het park. Met allerlei spelletjes erin.

 

 

 

 

 

 

 

Landal Coldenhove is een prachtig park! Het park ligt midden in een heuvelachtig bos en tussen de wildroosters. De huisjes staan gelukkig niet dicht op elkaar, en door het glooiende landschap en de grote hoeveelheid bomen waan je je haast alleen.

Het huisje

 

We hebben een voorkeurshuisje geboekt, dus we weten precies waar we zitten. Huisje 633. Dit is een 8 persoons huisje, lekker ruim, want opa en oma komen ook een paar dagen langs.
Het huisje is netjes en schoon.
Heel fijn aan een 8 persoons huisje is dat er ook een ruime woonkamer en een extra koelkast in zit. Alleen een 2e toilet zou wel fijn geweest zijn met zoveel personen.

 

 

Landal Coldenhove is een geweldig park voor gezinnen. Voor de kinderen is er een Fun & Entertainment programma. Hierop staan verschillende activiteiten, zowel voor jongere als voor oudere kinderen en zowel gratis als tegen bijbetaling.
Maar favoriet waren het zwembad en de binnenspeeltuin!

Het zwembad

 

 

Het zwembad kom je binnen met de sleutel van je huisje. Er is geen toezicht van een badmeester. Er zijn veel kleine kleedhokjes aanwezig en 2 grotere met een babyaankleedkussen. Groot nadeel is dat de 2 grotere niet op slot kunnen! In het zwembad is een lekker warm peuterbad aanwezig voor kleintjes en voor de grotere kinderen een groter zwembad met een bubbelbad, een stroomversnelling en een glijbaan. Genoeg voor uren plezier!

 

 

De indoorspeeltuin

 

 

De indoorspeeltuin in geweldig, lekker ruim opgezet. De kinderen kunnen hun energie kwijt en papa en mama kunnen rustig een kopje koffie bestellen of wat te eten uit de naastgelegen vernieuwde Brasserie.

 

 

 

Ook de midgetgolf, de buitenspeeltuin (met airtrampoline en kabelbaan) en de kinderboerderij zijn natuurlijk erg leuk!

Voor Papa en Mama

Ook voor papa en mama is er genoeg te doen. Denk aan heerlijk bijkomen in de Spa (een aanrader!) of dineren in de Brasserie. Ook is het heerlijk om ’s avonds in de schemering een wandeling te maken om zwijnen te spotten in het bos (handig als opa en oma oppassen).

 

En dan ineens is het weer voorbij. De kinderen gaan na afscheid genomen te hebben van hun grote vriend Bollo, huilend mee naar huis. En dat is een goed teken. We hebben een geweldig fijne vakantie gehad!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *