Waar liefde woont

Disney On Ice keert na vier jaar afwezigheid terug naar Nederland. Van vrijdag 22 december t/m zaterdag 30 december is de nieuwe show Disney On Ice presenteert Durf te Dromen te zien in Jaarbeurs Utrecht. 

De spectaculaire ijsshow Durf te Dromen zit vol magische momenten, adembenemende schaatskunsten, favoriete Disney-liedjes en tijdloze verhalen als FrozenVaianaAladdinCocoBelle en het BeestDe Kleine ZeemeerminRapunzelDe Prinses en de Kikker die tot leven komen op het ijs.

Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen, zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin en laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen.

De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december een speciale Engelstalige show (OV) met de orginele voicecast.

Disney On Ice presenteert Durf te Dromen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *