Waar liefde woont

Herfstvakantie

De kinderen zijn lekker vrij, de weersvoorspellingen zijn goed en papa heeft een dagje vrij genomen.

Bij het woord Julianatoren beginnen de kinderen al te juichen, en papa die hier van kleins af aan al komt, ook 🙂

Hoe kun je de herfstvakantie nou beter beginnen dan een dagje naar de Julianatoren!

De Julianatoren in Halloween style

julianatoren-openingHet is nu een héél klein beetje griezelig in de Julianatoren. Tot en met 30 oktober 2016 is het Halloween in de Juliantoren!

Zodra je binnen komt in de Julianatoren wordt je verwelkomt door pompoenen, spinnenwebben, spannende rookwolken en een heks of een boef bij het griezeldoolhof …. woeeeehhhhh…..

Hoewel een donkere lucht en miezerige regen het Halloween Thema misschien nog beter tot zijn recht laat komen, zijn wij erg blij met een mooie blauwe lucht en een lekker verwarmend zonnetje.

Om 10.00 uur wordt je voorin het park, even voorbij het griezeldoolhof, welkom geheten door Jul en Julia, al zingend en dansend op het podium. De sfeer zit er al snel goed in!

Om 10.30 openen meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin het pretpark, natuurlijk helemaal in Halloween style aangekleed.

Griezelen in de Julianatoren

Hou je wel een beetje of zelfs heel veel van griezelen, dan is er nu is de Julianatoren extra veel te beleven:

De Grote Spookshow

Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als enge vampieren en al helemaal in de stemming voor Halloween. Ze zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Halloweenfeest, maar Jul en Julia hebben bedacht om meneer Kaasgaaf en mevouw Suikerspin eens flink te laten schrikken!

De show duurt 25 minuten. De kinderen worden er bij betrokken en gaan er helemaal in mee. Prachtig die interactie en genietende gezichtjes!

Het Halloween thema komt duidelijk is de show naar voren, het geeft een spannend tintje, maar niet te…

Griezelcatwalk

julianatoren-griezelcatwalkNieuw dit jaar is de Griezelcatwalk.

Overal zie je kinderen rondrennen in het park verkleed als heks, spook of dracula. Dit geeft het park natuurlijk nog wat extra sfeer.

Eind van de dag, om 16.00uur, mogen de kinderen die durven hun outfit en griezelpose showen op de griezelcatwalk. EĂ©n voor Ă©Ă©n en daarna als groep.

Griezeltocht

julianatoren-griezeldoolhofBezoekers kunnen mee doen aan de griezeltocht waarbij je zowel de griezelgrot als het griezeldoolhof in zal moeten.

Ontdek waar Julia bang voor is!

De aanwijzingen kun je ophalen bij een verklede heks of boef bij het griezeldoolhof.

Ontcijfer het woord, waar Julia bang voor is, door letters te verzamelen bij de griezels in de Griezeltunnel- en Doolhof.

Win griezelige prijzen!

Halloween in de Julianatoren is een beetje griezelig, maar vooral ook erg leuk!

Zowel bij de Griezeltocht als de Griezelcatwalk kun je kans maken op mooie prijzen.

Bij de Griezelcatwalk kun je kans maken op een een groot Jul of Julia Griezelpakket (met 4 vrijkaartjes om nog een keer te komen griezelen!)!

En bij de griezeltocht kun je een te gek schoolreisje, een dagje Julianatoren met de hele familie of een gezinsabonnement winnen.

Zeker de moeite waard dus!

Liever geen Halloween

Heb je helemaal niks met Halloween, loop alle entourage snel voorbij en geniet lekker van alle attracties die minstens net zo leuk zijn als altijd.

De spannede Halloween aankleding is vooral voorin het park te vinden. Verderop is het park wel mooi aangekleed met pompoenen.

Dolfje weerwolfje

De populaire musical Dolfje Weerwolfje is onderdeel van het complete Halloween programma in de Julianatoren.

Dolfje Weerwolfje is een spannende musical van Rick Engelkes Producties.

Je kent Dolfje Weerwolfje vast wel van de popualire kinderboeken van Paul van Loon!
Uiteraard is de musical van Dolfje Weerwolfje gebaseerd op deze kinderboekenreeks.

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert … In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf! Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

 julianatoren-groetenuit
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *